Propass q Face vf 780 d Yüz Tanıma Şifre Kart Kapı Turnike Pdks Terminali

 

yüz tanıma terminalleri günümüzde teknolojinin bize sunduğu en gelişmiş ürünler olmalarıyla beraber personel devam kontrol sistemlerine yeni bir kolaylık sağlamışlardır. diğer sistemlerde karşılaştığımız sorunları ortadan kaldıran sistem hem personeli hem iş vereni büyük oranda rahatlatmıştır.

 

 

Propass q Face vf 780 d Yüz Tanıma Şifre Kart Kapı Turnike Pdks Terminali

Yüz tanımaya genel bakış

Yüz tanıma sistemleri günümüzde teknolojinin bize sunduğu en gelişmiş ürünler olmalarıyla beraber personel devam kontrol sistemleri için yeni bir kolaylık sağlamışlardır. diğer sistemlerde karşılaştığımız sorunları ortadan kaldıran sistem hem personeli hem iş vereni büyük oranda rahatlatmıştır.

Neden yüz tanıma ?

başta kartlı şifreli sistemler vardı kartını başkasına veren veya şifresini başkasına söyleyen kişiler işe gelmeseler veya geç kalsalar dahi bu sayede sistemi kandırabiliyorlardı. buna paralel olarak parmak izi cihazları çıktığında bu sorun bir nebze giderilmişti ancak bu sefer parmak okumama çizik kesik gibi sorunlar baş gösterdi bu problemler personel sistemi kullanıcılarında kafa karışıklıklarına neden olmakla beraber işveren ve personeli karşı karşıya getirmesi sebebiyle sorunlar oluşturuyordu.
bu aşamada zkteco firmasının geliştirmiş olduğu yüz tanıma sistemleri eski sistemlerin problemlerine toptan bir çözüm getirmiş oldu. temas olmamasından dolayı cihazların kullanım ömürleri daha uzun olmakla beraber kartım kaybettim şifremi unuttum parmağım kesik gibi bahanelerde ortadan kalkmış oldu. ayrıca cihaz yine yüz tanımlama yanında kart ve şifre gibi seçenek sunarak üç özelliği bünyesinde barındırmaktadır.bu sistem ile ayrıca kapı ve turnike kontrolü sağlanarak daha geniş alanlarda kullanım sağlanabilmektedir.